De Keyser Construct

Dak- en wandshop – Sandwichpanelen – Algemene Bouwwerken

Ons Bedrijf

De Keyser Construct is opgericht op 22 mei 1997.We zijn begonnen met 1 werkploeg.  Deze bestond uit Jef De Keyser, zaakvoerder, plus 2 vaste werknemers.
Al snel volgde een tweede en derde ploeg van werknemers om de nodige werken uit te voeren.
Ook op gebied van eigen materiaal werden er flinke investeringen doorgevoerd.  Momenteel beschikt de firma over 4 eigen Merlo’s, 3 eigen hoogwerkers en een vrachtwagen met dieplader om het transport te verzorgen.
De Keyser Construct werd gestart in de garage van de zaakvoerder zijn privé woning.  Sinds 2001 zijn wij verhuisd naar een eigen pand in de industriezone te Rijkevorsel.
Dit eigen pand gaf ook de ruimte om een eigen plooibank aan te schaffen.  Al het nodige plooiwerk voor diverse werven kan nu in eigen atelier gebeuren.
Daar onze werkzaamheden in hoogste graad van veiligheid plaatsvinden is er naar veiligheid toe ook hard gewerkt en hebben wij het VCA certificaat behaald.
De werknemers beschikken allen over de nodige certificaten alsook de machines worden periodiek gekeurd.
Door deze verschillende aspecten is De Keyser Construct ondertussen uitgegroeid tot een stabiele, erkende firma binnen de wereld van de industriebouw en wel in het bijzonder in de dak- en wandbekleding.

4 Merlo's

3 Hoogtewerkers

Vrachtwagen met dieplader

3 Werkploegen

Share This