Over ons

De specialist voor uw industriële projecten sinds 1997

Bedrijfshallen, residenties en woningen doen uitblinken op vlak van wand- en dakbekleding, bij De Keyser Construct doen we het graag en goed. Al meer dan 20 jaar zijn we partner van projectontwikkelaars en architecten voor het plaatsen van gevelbekleding en dakbekleding bij nieuwbouw en renovatie in Vlaanderen en Nederland. Een aanbod dat we doorheen de jaren hebben uitgebreid met totaal projecten in industriebouw. Zo maken wij als familiebedrijf een plan volledig op maat van de klant.

Kwaliteit en een flexibele service zijn ons handelsmerk. Al het plooiwerk gebeurt in eigen atelier in Rijkevorsel, jouw garantie op een snelle plaatsing, mee mogelijk gemaakt door ons uitgebreid machinepark met verreikers, kranen, hoogtewerkers en vrachtwagens met dieplader. Voeg daarbij onze focus op innovatieve materialen… en je zit goed voor een topresultaat.

  • 20 jaar ervaring
  • Plooi- en afwerkstukken in eigen atelier
  • Gecertificeerd voor asbestverwijdering

Straffe vakmannen

Onder de vleugels van vader Jef en zoon Brent De Keyser staat een 10-koppig team voor je klaar. Met de hartelijkheid van een familiebedrijf en de expertise van gecertificeerde vakmannen, zo zorgen onze ploegen voor de perfecte afwerking van je industriële project. Veilig en passend binnen je timing, zodat jij je kan focussen op je core business. Op ons team kan je bouwen!